Skrudinta itališka duona „Bruschetta“Virtuve 1

Skrudintos „Ciabatta“ baltos duonos riekės su:

Kapotais šviežiais pomidorais, gardintais prieskoninėmis žolelėmis, česnaku ir alyvuogių aliejum.

Su grilyje keptų paprikų, džiovintų pomidorų, šviežių pomidorų ir fetos sūrio mišiniu

Su kapotos šviežios lašišos, žalumynų,kaparėlių, citrinos ir česnako mišiniu

Su lėtai kepto veršienos kepsnio griežinėliais, svogūnų džemu ir sūriu su mėlynuoju pelėsiu

Foie Gras“ (riebiųjų ančių kepenėlių) musas

su tapijokos perlų, marinuotų citrinų,

Pamelo greipfruto – kriaušių kremo salotomis ir „Broche“ duonele

Fines de Claires austrė

Žaliosios salotos su vyšniniais pomidorais

Įvairių rūšių salotų lapų mišinys („Rukola“, „radiccio“, „frisse“ ir kt.) , vyšniniai pomidorai, bazilikai, kedro riešutai, Parmezano sūrio drožlės, balzaminio acto ir alyvų aliejaus užpilas

Ožkos sūrio ir burokėlių salotos

Salotų lapų mišinys, braškės, obuoliai, raudonieji svogūnai,

kepti marinuoti burokėliai, ožkos sūris

Burrata mocarelos sūrio, Parmos kumpio, avokadų,

vyšninių ir saulėje džiovintų pomidorų salotos

Baltijos silkės filė su keptų burokėlių „carpaccio“ ir mažomis bulvytėmis,

keptomis ant griliaus

Aštuonkojo, salotų lapų ir mažųjų bulvyčių užkandis

Šviežias keptas raudonasis tunas su žaliosioms salotomis

Įvairių rūšių salotų lapų mišinys („Rukola“, „radiccio“, „frisse“ ir kt.) avokadai, pomidorai, alyvuogės, ančiuviai, putpelių kiaušiniai, raudonieji svogūnai, sojų – aliejaus užpilas

Tunas, lašiša ir krevetės Totoriškai

Smulkintas šviežias raudonasis tunas, krevetės ir lašiša, „Ponzu“ padažas,

marinuotas imbieras, kapoti kaparėliai, raudonieji svogūnai, česnakai ir alyvuogės

Krevečių salotos

Krevetės, putpelių kiaušiniai, vyšniniai pomidorai, svogūnų laiškai, alyvuogės, agurkas, avokadas, salotų lapai, džiovinti pomidorai ir „tūkstančių salų“ padažas

Tigrinių krevečių „Carpaccio“ su omaro mėsos-krevečių salotomis ir ikrais

Itališkas žalios jautienos užkandis „Carpaccio“

Žalios jautienos filė griežinėliai, pašlakstyti namų gamybos užpilu ir Parmezano sūriu.

Užkanda prie degtinės

Rūkyti ir vytinti mėsos gaminiai, marinuoti svogūnėliai ir mažieji agurkėliai, marinuotos alyvuogės, juoda duona, garstyčios ir krienai.

Sūrių rinkinys

Skirtingų sūrių gabalėliai, karamelizuoti graikiniai riešutai,

vaisių čatnis ir vaisiai

Karšti uzkandziai

Tigrinės krevetės aštriame jogurto padaže su tofu sūriu ir mangais

Raudoname vyne troškintos jaučių uodegos su keptomis jūrų šukutėmis

arba baravykais

Įdaryta bulvė su kumpiu ir sūriu

Su grietine, gardinta česnakais