Mėsos patiekalai

JautienaMeniu 3

Visi kepsniai kepami grilyje virš žarijų

Jautienos filė didkepsnis

Pasirinkite svorį: 200/300 g ir pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai.

Pipirinis didkepsnis “Nebraska”

Jautienos filė kepsnys, padengtas grūstais pipirais

Pasirinkite svorį: 200/300 g ir pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai

Didkepsnis “Boston Combo”

200 g jautienos filė kepsnys ir Tigrinės krevetės (80g.) Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai

Griliaus rinkinys “Skandalas”

Po 100 g jautienos, vištienos filė

ir 200 g marinuotų ,grilyje keptų šonkaulių. Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai

Australietiškas jautienos nugarinės “Rib- eye “didkepsnis

Mėsinio jaučio tarpšonkaulinės išpjovos kepsnys (300 g)

Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai.

Jautienos didkepsnis „Tomahawk“ su čimičiuri padažu

Jautienos tarpšonkaulinės išpjovos kepsnys su kaulu

Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai.

Jautienos “Fajita”

Marinuota jautienos filė, svogūnai, paprikos keptos grilyje, pomidorų pavilgas “Salsa”, avokado pagardas “Guacamole”, fermentinis sūris, grietinė, Tortilijos paplotėliai

Šis patiekalas valgomas ant paplotėlio susidėjus visus

patiektus produktus ir susukus jį į ritinį.

Niujorko Hamburgeris

Jautienos burgeris, vištienos kepenėlių paštetas, svogūnų džemas, majonezas,

garstyčios, marinuoti agurkai

Jautienos Hamburgeris su gruzdintomis bulvytėmis

Veršienos nugarinė su kaulu su rozmarino ir garstyčių plutele

Kepinti moliūgai su svogūnu, violetinė bulvytė, smidras ir ančiuvių sviestas

Lėtai raudoname vyne troškinti jautienos žandai

Su rūkyta bulvių koše ir degintomis šakninėmis daržovėmis

Eriena

Ėrienos nugarinės kepsneliai su kaulu

Avinžirniai su žirnelių ir mėtų tyre, grilyje keptas baklažanas, cukinija, paprika ir žirnių ankštys, obuolių ir moliūgų tyrė, jautienos sultinio padažas „Demi Glace“

Kiauliena

 

Šašlykas

Marinuoti kiaulienos sprandinės gabalėliai (250 g), kepti ant iešmo, svogūnai,

pomidorai, agurkai ir ryžiais.

Didieji “Skandalo” šonkauliai

Aluje su žolelėmis marinuoti ir grilyje apkepti kiaulienos šonkauliai

Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai

Paukštiena

Grilyje kepta kukurūzinės vištos filė

Risotto ryžiai su baravykais, smidrais, savojos kopūstu,

svogūnų „Confit“ ir Parmezano sūriu,

Jautienos sultinio padažas „Demi Glace“, trumų padažas

Vištienos filė kepsnys

Vištienos filė, marinuota medaus, sojos ir kepintų česnakų marinate

Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai

Vištienos “Fajita”

Marinuota vištienos filė, svogūnai, paprikos keptos grilyje, pomidorų pavilgas “Salsa”, avokado pagardas “Guacamole”, fermentinis sūris, grietinė, Tortilijos paplotėliai

Šis patiekalas valgomas ant paplotėlio susidėjus visus

patiektus produktus ir susukus jį į ritinį.

Anties krūtinėlė

Bulvių ir batatų pudingas, vyno redukcijoje kaitinti pankoliai, kepti šalotiniai svogūnėliai, pastarnokų tyrė ir gervuogių – raudono vyno padažas.

Pasirinkite prie savo pagrindinio patiekalo žemiau išvardintus priedus

Bulves

Darzoves

Gruzdintos bulvių lazdelės

Bulvių košė / Trumais gardinta bulvių košė

Mažosios bulvytės

su česnaku ir rozmarinais

Bulvė, kepta folijoje

su “Tzadziki” padažu

Grietinėlėje apkeptos bulvės

su svogūnais, česnaku ir prieskoniais

Jasmin“ ryžiai

Kepta įdaryta bulvės luobelė

su sūriu, česnaku ir grietine

Šviežios daržovės

Įvairių salotų lapai,avokadas, vyšniniai pomidorai,ridikėliai,kedro riešutai, alyvuogių aliejaus užpilas

Svieste keptos daržovės

Cukinija, paprika, baklažanas, morkos, brokoliai, česnakai,žiediniai kopūstai, svogūnai

Daržovės, keptos ant griliaus

Baklažanai, pomidorai, cukinijos,

šampinjonai, paprika

Ant griliaus keptos daržovės,

gardintos šviežiomis žolelėmis, česnaku ir citrinų sultimis

 

Makaronų ir ryžių patiekalai

Visi lakštiniai gaminami mūsų virtuvėje iš aukščiausiosMakaronai

kokybės produktų

Ravioli su burrata ir ricotta sūrių įdaru ir trumų sviestu

Tagliatelle ai Quattro Formaggi

Tagliatelle lakštiniai su keturių rūšių sūrių padažu

Tagliatelle con Gamberoni e Rucola

Tagliatelle lakštiniai, tigrinių krevečių gabalėliais, švieži pomidorai, brendis,

Rukola salotos ir bazilikas

Tagliatelle al pollo affumicato

Tagliatelle lakštiniai, padžiovintų pomidorų skiltelės, rūkyta vištiena ir baravykai, pomidorų, vyno ir grietinėlės padaže

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle lakštiniai su Bolonišku (vynas, jautienos ir kiaulienos smulkiai kapota mėsa, pomidorai ir prieskoninės daržovės) padažu

Spaghetti” lakštiniai su baravykais ir antienos krūtinėle, gardinti trumų sviestu

Tagliatelle lakštiniai su šviežios lašišos „Carpaccio“

Gardinti grietinėlės ir žolelių padažu bei špinatais

Tagliatelle lakštiniai dažyti kalmarų rašalu

su jūros gėrybėmis ir balto vyno – šafrano padažu

Risotto di Mare

Risotto rūšies ryžiai, ištroškinti sultinyje su vynu, kalmarais, krevetėmis,

moliuskais ir žuvies gabalėliais

Žuvies patiekalai

Jei pageidaujate, prie žuvies galite pasirinkti daržovių ar kito trūkstamo garnyro iš meniuzuvis

Jūros gėrybių Grilis

Karališkojo krabo kojos segmentas, šviežios žuvies filė, jūros šukutės, moliuskai,

mažieji kalmariukai, skrudinta „Ciabatta“ duona su „Aioli“

Tigrinės krevetės keptos pomidorų, grietinėlės, vyno ir česnakų padaže

Klasikinė prancūziška žuvies tirštsriubė “Bouillabaisse”

Šviežios žuvies gabalėliai, jūrų šukutė, tigrinės krevetės, kalmarai, moliuskai,

omaro mėsa, trinta daržovių sriuba ir skrudinta

Ciabatta“ duona su „Rouille“

Šviežios midijos troškintos vyno-grietinėlės padaže

Su gruzdintomis bulvių lazdelėmis arba skrudinta „Ciabatta“ duona

Raudonojo Tuno kesnys

Tuno kepsnys (180g), keptas grilyje, jūros dumblių salotos “Wakame“

su ryžių makaronais, “Demi Glace” padažas su brendžiu

Lašišos filė

Šviežios lašišos filė kepsnys (200 g), keptas grilyje.

Pageidaujamą garnyrą užsisakykite atskirai.

Šviežia žuvis

Prašome pasiteirauti padavėjo, kokią siūlome šiandien